top of page

RETUR OG REKLAMASJON

Hos urtromme.no har du etter loven 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar varen. Er fristen utløpt kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon eller bytting.

Så skulle du ikke være helt fornøyd med kjøpet kan du returnere det til oss i sin opprinnelige tilstand for full refusjon (minus de opprinnelige fraktkostnadene). For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktene være tilbakelevert i samme stand og i rimelig tid. Returporto betales av kjøper.

Hvis du hever hele kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 virkedager etter at vi har mottatt returen. Dersom ordren er betalt med kort vil beløpet tilbakeføres direkte til samme kort som ble benyttet ved kjøp. 

På samme måte som det er vårt ansvar at pakken kommer frem til deg, er det ditt ansvar som kunde at pakken kommer tilbake til oss når den returneres. Det betyr at du som kunde er ansvarlig for pakkens innhold frem til vi mottar den. Vi anbefaler derfor å benytte Norgespakke med sporing for returforsendelser. Husk å ta vare på sporingsnummer.

Adressen pakken skal returneres til er: Haugsjordet 5, 3713 skien

Dersom det er noen feil eller mangler ved instrumentene, blir de behandlet som en reklamasjon etter forbrukerkjøpsloven. Det er viktig at feil og mangler meldes så snart de oppdages. Ved reklamasjoner dekkes portokostnadene av urtromme.no.

Returpolicy:

  • Instrumentene skal ikke være brukt, skadet eller vasket.

  • Instrumentene skal sendes tilbake i innpakning du mottok det i, med mindre innpakning er ødelagt. I såfall skal det sendes i tilsvarende innpakning. 

bottom of page