top of page

Velkommen til
workshop om 

Medisinhjulet 
&
Samisk naturtro

Vi er overlykkelige over å invitere deg til et unikt og transformativt sjamanistisk workshop ledet av den anerkjente visdomsbæreren og læreren, Leo Rutherford. Sammen med Jungle Svonni får du en transformerende opplevelsen som vil lede deg gjennom den dype læren til Medisinhjulet, medisintrommens tidløse kraft, og den samiske spirituelle praksis som vil gi deg flere sterke verktøy som kan styrke din spirituelle utvikling.

DATO

23 - 24 November

Tid

10.00 - 18.00

Lokasjon

Nærheten av Skien

Leo rutherford 3.jpg

Lørdag 23 Nov 

LEO RUTHERFORD - Medisinhjulet

Medisinhjulet er et kraftig symbol og verktøy i sjamanistiske tradisjoner, som representerer livssyklusene, elementene og sammenhengen mellom alle ting. I løpet av denne workshopen vil Leo Rutherford lede deg gjennom:

 

  • Forstå de fire retningene: Lær betydningen og læren til øst, sør, vest og nord.

  • Elementær visdom: Koble til energien til jord, luft, ild og vann.

  • Personlig helbredelse: Delta i seremonier og praksiser designet for å bringe balanse og helbredelse til livet ditt.

  • Åndelig vekst: Oppdag hvordan du kan bruke medisinhjulet som en guide for personlig og åndelig utvikling.

Jungle svonni 1.jpeg

Søndag 24 Nov

LEO RUTHERFORD - Trommereise

Medisintrommen er et hellig og tidløst verktøy for å få tilgang til den dypere og sannere visdom som lever gjennom oss alle. Som et globalt verktøy vil medisintrommen hjelpe oss å oppnå harmoni med moder jord og åpne for vår egen helbredelse. Opplev hvordan en trommereise kan gi deg tilgang til den større visdom og være et verktøy i helbredelse.  

JUNGLE SVONNI - Samisk sjamanisme og helbredelse

Jungle Svonni gir deg sjelden mulighet til å fordype deg i de rike tradisjonene innen samisk sjamanisme, utforske den hellige samiske trommen og eldgamle helbredelsesmetoder som har gått i arv gjennom hans generasjoner.

 

Jungle Svonni livshistorie tilbyr deg:

  • Kunnskap om historien, kosmologien til den samiske sjamanen naturtro.

  • Innsikt i den hellige sametrommen, Runebommen: Oppdag betydningen av den samiske trommen, dens bruk i helbredelse og kultur.

  • Joikens fortryllende magi og dens evne til å fremkalle kraft sjamanen trenger. 

  • Forbindelse med naturen og hvordan naturen er læremesteren i all samisk naturtro.

Ikke gå glipp av denne uken muligheten til å møte visdom som har overlevd i generasjoner!

Bli med oss ​​for denne ekstraordinære muligheten til å utforske den eldgamle visdommen til Medisinhjulet, medisintrommen, den samiske naturtroen, og begi deg ut på våre forfedres vei med dyp helbredelse og transformasjon.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til denne hellige reisen.

Leo Rutherford

Leo har dedikert over 40 år av sitt liv til læren om sjamanisme og praktisering av våre forfedres naturlige helbredelsesmetoder. Han er en publisert forfatter og ettertraktet foreleser på disse temaene, og regnes som gudfaren for den sjamanistiske renessansen i Storbritannia. Sist han var i Norge var i 2018! 

Leo er 88 år gammel, og er å regne som en sann visdomsbærer som besitter verdifull kunnskap, som vi sårt trenger å lære - før det går tapt.

LEO somewhere in Turkey 4 Photo Dijle_edited.jpg
Jungle svonnig 4.jpeg

Jungle Svonni

Den Samiske Noaiden Jungle Svonni har en eventyrlig og dramatisk reise bak seg! Som barn viste han at han skulle bære tradisjonell Samisk visdom videre. Da han innså at mesteparten av den samiske visdommen var utslettet i Nord, måtte han reise til regnskogen i Amazonas for å finne en mentor - hvor han studerte i 7 år. Jungle har opplevd å bli fengslet for sin spirituelle praksis, for så å seire i høyesterett.
Han er et levende eksempel på en tidløs og kraftig praksis som sannsynligvis har levd i vårt nordlige landskap i årtusener.

bottom of page