top of page

Leo Rutherford holder workshop om medisinhjulet


Og med seg har han den samiske Noaiden Jungle Svonni som skal lære

oss om samisk sjamanisme og praksis.


Først - Hvem er Leo Rutherford


Jeg husker godt den dagen jeg fikk lov til å overta endel bøker om Nord Amerikanske indianere, historie om sjamanisme og helbredelse fra ei klok dame som ville gi disse fantastiske bøkene videre. Det var mange tykke og innholdsrike bøker. Mange av dem var for mye for meg til å begynne med. Men, blandt alle disse bøkene som jeg hadde sortert utover gulvet så jeg en lys, liten og lett pocketbok, prydet med mønster og skrift i gammel stil. Principles of Shamanism" het den. Jeg plukket den opp. Den hadde kaffeflekker på seg og innvendig var flere setninger markert med tusj. Den var definitivt godt brukt!

Leo Rutherford skrev denne boken i ------- og den ble mitt første møte med Leo som en sjamanistisk lærer og tematikken han så elegant geleidet meg gjennom i denne boka. Her ble opplevelsene og naturtroen jeg hadde som barn, beskrevet med et voksent og vist språk, og jeg har gått tilbake til denne boken flere ganger for å plukke opp flere piler som peker vei.Hvis vi hopper endel år frem - til 2023, var det nettopp Leo Rutherford jeg spurte først om å være så snill å delta i et videointervju til vårt online fellesskap på TheNorthDrum.com/community. Han sa ja, og ble den aller første til å dele sin visdom med oss, noe som også satte standaren relativt høyt :)

Leo Rutherford er av de sjeldne


Ekte vismenn -og kvinner av den eldre garde er absolutt ikke noe vi finner rundt oss lenger. De må letes frem! Leo er i 88 år gammel, og lever det sjamanistiske livet og har dedikert seg fullt til oppgaven om å lære videre den visdommen han besitter. Det er noe av hva som definerer han som en visdomsbærer.


Det er nettopp derfor vi er så utrolig heldige at han har satt seg villig til å bruke av sin tid ogenergi til å besøke oss for å la oss oppleve geniun sjamanistisk praksis og få lærdommen til hvordan vi kan bruke dette i våre egne liv.

Leo Rutherford blir forespurt som foredragsholder i mange land. Han har vært i Norge en gang før, som var i 2018. Vi gleder oss enormt til å ønske han velkommen igjen!

Riktig kunnskap og verktøy henger sammen. Når du melder deg på workshopen får du også en rabattkode som gir deg -10% på våre fantastiske og kraftige medisintrommer.


Vi vil også ha den Samiske Noaiden Jungle Svonni!


I Norden har vi en eldgammel og svært sterk naturtro som er gitt oss av den ville og rå naturen vi lever i. Selv om den nordiske naturtroen har lidd seg gjennom mange motganger er det fremdeles noen som har klart å bære den videre. En av disse er den Samiske Noaiden Jungle Svonni. Jungle har levd mesteparten av livet sitt i ett med naturen, Reinsdyr og den energien som taler til han fra landskapet rundt han. Han viste tidlig at han skulle bære den Samiske sjamanismen videre fra sine forfedre, men nødt til å reise til regnskogen i Amazonas for å finne ubrutte lærerlinjer, da det nært sagt ikke var flere eldre sjamanlærere igjen i Nord.

Jungle Svonni er den andre personen jeg var så heldig å få intervjue til vårt online fellesskap. I løpet av vår samtale forteller han om vårt forhold til moder jord og åndeverden, med ord fra fra en dyp visdomsbrønn som han har tilgang til.

Med seg har Jungle en allianse med naturen og de samiske åndeverktøyene som stammer fra hans urokkelige tilknyttning til moder jord og hans familielinje. Jungle Svonni har levd i pakt med vår nordiske naturtro, medisintrommen og åndeverden. Det er en stor ære at han ønsker å dele sin visdom med oss på denne workshopen.


10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page